060 47 47 988

TopAuto oprema za servise

TOPAUTO - POUZDANOST NA PRVOM MESTU.

Osamdesetih godina prošlog veka, osnivači kompanije TopAuto počeli su sopstvenu proizvodnju opreme za auto servise koja je danas prepoznata kao jedna od najpouzdanijih na svetskom tržištu. U to vreme su se proizvodili tester farova, nove kante za skupljanje ulja, ekstraktore gasova i razne druge testere koji se i danas prodaju širom sveta sa velikim uspehom.

Tokom godina, početne ideje unapređivane su i asortiman proizvoda povećan u skladu sa zahtevima sektora. Kontinuirana inovacija i stalna potraga za sve naprednijim i performantnijim komponentama osiguravaju da TopAuto proizvodi uvek ostanu na vrhu tržišta.

Šljukić d.o.o. je ovlašćeni distributer svih TopAuto proizvoda u Srbiji. Ovo je jedinstvena prilika za opštu opremljenost autoservisa. S kvalitetom i pouzdanošću naših proizvoda, uz podršku iskusnog i stručnog tima, možemo Vam obezbediti sve što Vam je potrebno za uređenje i proširenje svog autoservisa.

TopAuto se ističe kvalitetom, pouzdanošću i trajnošću opreme koju proizvodi, a mi smo ponosni što možemo da se pohvalimo dugom listom zadovoljnih kupaca u zemlji i inostranstvu. Sada i vi možete biti deo te priče i uveriti se u sve prednosti TopAuto opreme za auto servis!