060 47 47 988

Eurolube ulja i maziva

Eurolube brend je prepoznatljiv po proizvodnji ulja i maziva u Ottaviano fabrici u Italiji. Ova kvalitetna ulja prilagođena su različitim industrijama, a ističu se visokim kvalitetom i pouzdanošću.

Proizvodni pogon se sastoji od šest punionica za ulja i hemikalije koji imaju kapacitet proizvodnje do 10 miliona litara. Eurolube koristi najsavremeniju tehnologiju i mašine za modifikaciju plastike kako bi proizveo interne pakete od 1 i 4 litre, sa godišnjom proizvodnjom od oko jednog miliona boca.

S ponosom ističemo da su sva ulja i maziva koja proizvodi i plasira Eurolube 100% proizvedena u Italiji. S obzirom na svoju tehnološku superiornost i posvećenost inovacijama, Eurolube je posvećen isporuci najboljih proizvoda svojim kupcima širom sveta.

Šljukic d.o.o. je ponosni ovlašćeni distributer Eurolube ulja i maziva u Srbiji. Naša firma ima dugogodišnje iskustvo u prodaji visokokvalitetnih proizvoda u čitavoj Srbiji.

Eurolube-a 0W-30

Eurolube-a 0W-30 ulje je posebno sertifikovano za upotrebu u vozilima Ford, Jaguar i Land Rover. Ova ulja su razvijena u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i performansi, pružajući izvanrednu zaštitu i efikasnost motora. Sertifikovana ulja Eurolube 0W-30 garantuju optimalne performanse i pouzdanost, čime osiguravaju dugovečnost motora i smanjuju troškove održavanja. Zahvaljujući naprednoj formulaciji, ovo ulje obezbeđuje izvrsnu otpornost na habanje i koroziju, čak i u najekstremnijim uslovima vožnje.